Nova edició de la ‘Festa del Comerç’ de Manises

0
291

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Comerç i en col·laboració amb la resta de les regidories de l’àrea de Serveis a la Ciutadania i Participació Pública, celebrarà la Festa del Comerç, a la Plaça Rafael Atard, el pròxim 24 de febrer de 10.00 hores a 15.00 hores, en una jornada on es desenvoluparan diverses activitats encaminades a dinamitzar el teixit comercial i empresarial del municipi.

Durant la jornada, es duran a terme diverses activitats d’animació com a jocs tradicionals, inflables per als més xicotets, regals per a les persones que participen i, com a novetat, enguany es realitzarà una truita de creïlles gegant. A més, se sortejaran 5 entrades dobles per a l’obra de teatre Separeu-vós junts.

Segons la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, “la Festa del Comerç és una magnífica oportunitat per a atraure nous clients i és la millor manera que la ciutadania puga descobrir els comerços locals”.

La ‘Festa del Comerç’ serà un punt de trobada i de reunió entre la ciutadania de Manises i els seus comerços, on participaran més de 20 entitats (comerços i serveis). En la plaça, a més de les activitats d’animació, s’instal·laran diferents carpes comercials i informatives, entre les quals es trobaran: Associació de Comerciants de Manises (ASCOMA), Ajuntament de Manises, Hospital de Manises i Associació ASI-Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.