Nou escriptors presentaran dijous 4 de juny els seus llibres a l'Auditori

289

Alboraia acollirà una trobada d'escriptors del municipi el pròxim 4 de juny, a l'Auditori municipal. L'objectiu d'este acte és la promoció dels escriptors del municipi. Molts autors locals han publicat en els últims temps, i a més, Alboraia ha doblat la seua población en els últims 15 anys, per la qual cosa, amb estos canvis, es fa necessari que lectors i escriptors es coneguen mútuament.


Els escriptors confirmats fins el moment són: Francesc Bayarri (autor del relat "Cita en Sarajevo"), Cristòfol Martí ("El nostre refranyer") i Jordi Bayarri ("Darwin. L'evolució de la teoria"). També estaran Víctor Panach, José Vicente Marco, Amparo Gimeno, Rafa Arnal, Francesc Cardells i Agustí Hernàndez. Des d'ara fins al dijous es calcula que s'incorporarà definitivament algun més.


L'acte consistirà en la presentació de les obres dels tres primers autors, durant uns 15 minuts cadascun, i a continuació els altres quatre, breument, presentaran les seues, a raó de dos o tres minuts per persona. El periodista Juli Esteve i el secretari del Consell Valencià de Cultura, Jesús Huguet, presentaran, a més, els llibres de Francesc Bayarri Moreno i Jordi Bayarri Dolz, respectivament.


Entre les novetats de l'acte, hi ha que als assistents se'ls donarà un número en entrar a l'Auditori, i entre els assistents l'organització sortejarà un exemplar de cada obra presentada. Les persones interessades també podran adquirir els llibres el mateix dijous.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.