El nou corrent intern del Bloc afirma tindre el recolçament del 10% de la militància de l'Horta Sud

917

El corrent intern del Bloc Nacionalista Valencià, Bloc i País, constituït en congrés fundacional el passat 5 de març ja compta amb al voltant de 250 adherits, i amb una representació que supera el 3% de la militància total del partit i el 10% a sis comarques, com son La Safor amb un 12% de la militància, La Marina Alta amb un 13%, El Maestrat/Ports amb el 10%, L’Horta Sud amb el 11%, La Plana Baixa amb 16% i  La Vall d'Albaida amb el 12%.

Donat que compleix tots els requisits i té l’informe favorable de l’Executiva Nacional del Bloc, -la qual es va reunir esta setmana amb una representació de BiP mitjançant el seu portaveu nacional Rafa Carbonell i la seua coordinadora Àgueda Micó-, tot fa pensar que la seua aprovació serà només un tràmit en la votació al Consell Nacional del Bloc.

El Portaveu Nacional del BiP Miquel Boronat, afirma que “el corrent neix com a  una eina democràtica de baix cap a dalt, on la veu de totes i tots té el mateix pes” i “pretén enfortir la part nacionalista de la nostra organització. Només des del debat constructiu i l’aportació d’idees podrem construir el País que totes i tots desitgem”.

Boronat afirma que Bloc i País es "un corrent que neix des de les bases, amb una implicació activa de les mateixes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.