Només un centenar de persones participen en el sondeig ciutadà per triar el paviment de l’avinguda País Valencià

0
41
Bankia

Veïns i veïnes d’Alaquàs han triat aquesta setmana el paviment que es col•locarà en les voreres de l’avinguda País Valencià amb motiu del projecte de reforma que s’està executant en aquesta zona i que serà finançat amb els fons provinents del Pla Estatal d’Inversió Local del Govern d’Espanya.
Un centenar de persones han participat en el sondeig ciutadà posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs a petició de l’Associació de Comerciants CAdA per tal de donar la possibilitat a la ciutadania d’Alaquàs de triar el tipus de paviment.

El paviment que han triat els veïns i veïnes és una llosa de pedra artificial de color marró, ocre i negre amb acabat llis. Destaca per la seua imatge urbana i per les seues qualitats antilliscants i de baixa sonoritat. La peça, que serà d’una grandària de 20 x 30 centímetres, atresora una gran simplicitat formal, que junt a la seua funcionalitat i la seua textura neta i plana, aconsegueix aplicar als espais una estètica intemporal.

L’Ajuntament d’Alaquàs va donar a triar entre tres models de rajoles que han estat col•locades en l’avinguda perquè els veïns i veïnes pogueren observar-les. En la recepció de l’Ajuntament d’Alaquàs es va instal•lar una urna on els participants han pogut dipositat les paperetes de la votació. El recompte es va realitzar el dimarts 15 de juny al Saló de Plens del Consistori a càrrec del Secretari de la Corporació Municipal.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here