Nika Rodrigo guanya el XVI Concurs de Cantants Novells organitzat per la Falla Mercat de Silla

0
244

concurs cantants novels 14El Concurs de Cantants Novells organitzat per la Falla Mercat és tot un clàssic de les festes patronals de Silla. Anit, a la plaça del Poble, dotze cantants novells de diferents localitats de València van actuar oferint el millor de les seues veus per aconseguir el màxim reconeixement en aquest concurs. Finalmente, la guanyadora va ser Nika Rodrigo.

El jurat, presidit per Pepe Herrero, director de l’emissora Onda Fallera, ho va tindre difícil per donar el veredicte final. Els màxims representants de la falla, el president Javier Tormo Martos, la fallera major Pilar Costa Peña, la fallera major infantil Anna Torralba Simó i el president infantil Alberto Albert Santos, van ser els encarregats de donar els premis. A l’esdeveniment va assistir l’alcalde, Serafín Simeón, la regidora de Festes, Amada Garrido, el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, i les cambreres del Crist Helena i Carmen María Gimeno Valero.

Els guanyadors van ser, a més de Nika Rodrigo, que va rebre un cap de setmana a Alcossebre, Jennifer Oltra, en segon lloc, y Maria Plazas, qui va obtindre el tercer premi. A més, Vicen va aconseguir el reconeixement a la millor posada en escena.

90s LoveU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.