El Museu de Prehistòria reprèn les visites guiades al jaciment de la Lloma de Betxí a Paterna

1361

El Museu de Prehistòria de València reprèn les visites guiades al jaciment de la Lloma de Betxí de Paterna. Aquestes activitats programades es desenvoluparan els dissabtes, dies 29 d'abril, 13 i 27 de maig, i 10 i 24 de juny, en horari de 10:00 a 14:00 hores.

El Museu de Prehistòria reprèn les visites guiades al jaciment de la Lloma de Betxí a PaternaCada visita estarà formada per un grup de 40 persones com a màxim, i donada l'experiència d'altres anys, l'activitat es dirigeix ​​fonamentalment a un públic familiar, que valora satisfactòriament les visites perquè es compleixen les expectatives lúdiques i culturals d'adults i menuts.

A més, les visites són conduïdes per llicenciats o graduats en Història, especialitzats en arqueologia i coneixedors de l'Edat de Bronze, en general, i del contingut específic d'aquest jaciment.

L'èxit de les visites que precedeixen a la campanya d'aquest any, unes vegades realitzades en col·laboració amb els tècnics del Parc Natural del Túria i en altres amb l'Ajuntament de Paterna, i comptant sempre amb l'autorització dels propietaris i dels gestors de la Vallesa, ha portat el Museu de Prehistòria de València a programar, de nou, les tan sol·licitades visites comentades a la Lloma de Betxí.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.