La Pobla celebra la Jornada de Portes Obertes de la Biblioteca amb un espectacle poètic i narratiu de primer nivell

729

La Pobla de Farnals celebra estos dies la Setmana del Llibre amb diferents activitats lúdiques i literàries organitzades per la regidoria de Cultura. El plat fort de la programació arribarà el dissabte, 29 d’abril, amb una Jornada de Portes Obertes a la Biblioteca Municipal, que culminarà amb actuacions dirigides per narradors orals i poetes de primer nivell.

A les 22 hores s’estrenarà l’espectacle inèdit La Llum Encesa, creat específicament per a l’ocasió a càrrec dels narradors i narradores orals Eva Andújar, Ana Canet, Jordi Micó, Almudena Francés i Tania Muñoz, junt amb el poeta Andreu Galan. A l’obra es contaran històries i es recitaran poemes amb una temàtica relacionada amb el món de la literatura. Els artistes participants han decidit donar els guanys de l’actuació al Consell d’Ajuda al Refugiat del País Valencià.

Tot seguit tindrà lloc una Jam Poetry, amb veus de poetes d’arreu del territori de parla catalana que presentaran algunes de les seues creacions a micro obert i on es convida a tot aquell que vullga participar a recitar poemes. Entre altres autors, està previst que pugen a l’escenari, Pau Vadell i Lucia Pietrelli, des de les Illes Balears; Núria Armengol i Guillem Gavaldà, en representació de Catalunya; i Manuel Marí i Eduard Ramírez, poetes valencians que a més presentaran a les 19 de la vesprada l’obra Tavernàries.

Activitats per al públic infantil

Durant tota la jornada es podrà visitar la Biblioteca, on s’aniran desenvolupant activitats adreçades als xiquets i xiquetes de la localitat. Començaran a les 10.15 hores amb un contacontes per a bebés fins als tres anys, titulat (Algunes)… coses importants, a càrrec d’Eva Andújar.

A les 11 hores seran els xiquets i xiquetes més majors els que podran gaudir de l’espectacle De micos, princeses, mosquits i altres poemes divertits, per Ana Canet. Més tard, a les 12.30 hores, hi haurà una Jam Infantil de Poesia. Els xiquets i xiquetes del CEIP Cervantes i de l’IES Guillem d’Alcalà recitaran poesies seues o d’altres autors davant del públic. Ja a la vesprada, a les 18 hores, tindrà lloc el teatre de titelles Merienda de cuentos, de Gloria Fuertes, per Elisa M. Matallín, per revindicar la figura de la poeta en el centenari del seu naixement.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.