Compromís negocia amb èxit entre equip de Govern i AMPA per a mantindre la jornada continuada en el CEIP de Museros

322

Compromís per Museros s’ha felicitat per aconseguir una alternativa viable per a mantindre la jornada continuada al CEIP Vicente Blasco Ibáñez de la localitat després que el govern municipal (PSOE-EU) haja eliminat una partida de 18.000 euros destinats a este fi.

CEIP Vicente Blasco Ibáñez de MuserosLa partida tenia per objectiu ajudar el CEIP a mantenir la jornada continuada, que necessita monitors per a oferir els serveis en els tallers de 15:30 a 17:00 hores.

El regidor de Compromís per Museros, Víctor Xercavins, després de reunir-se amb la direcció i representants de l’AMPA va contactar amb el govern municipal per a mostrar la preocupació i oferir una possible alternativa per a continuar prestant eixa ajuda econòmica al centre perquè no perille la jornada continuada i que se seguisca oferint amb la millor ràtio monitor/alumne que siga possible.

Després de la reunió, Compromís es va reunir en l’equip de Govern que ha manifestat la predisposició per a trobar “com siga una alternativa viable i en la mesura justa que permeta mantindre la qualitat del servei”.

Xercavins ha manifestat que ha trobat a faltar que la iniciativa l’haguera portada l’equip de govern i la regidoria d’Educació en coordinació amb Intervenció “ja que Compromís inicià les gestions per a buscar alternatives a partir de l’11 de maig, quan se li va facilitar la documentació dels pressupostos, però l’equip de govern era sabedor molt abans de la situació, ja que són ells mateixos els qui eliminen la subvenció”.

Ara, segons el portaveu de Compromís de Museros, “cal trobar la solució, i més prompte que tard, ja que el centre necessita saber si disposarà o no d'eixos recursos per a mantindre el servei amb la qualitat actual i ha de planificar el curs”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.