Monica Oltra visita Picanya per a donar suport a la llista de Compromís encapçalada per Helena Ferrando

808

Monica Oltra ha visitat Picanya per posar en relleu el seu suport personal a la candidatura de Compromís per Picanya, encapçalada per Helena Ferrando.

Picanya Compromis Monica Oltra Helena FerrandoEn un dinar en Picanya, Oltra va compartir un dinar amb membres de la candidatura, afilliats i persones que mostraren el seu interés en estar presents i escoltar de primera mà a la cap de llista de Compromís en les últimes Eleccions Autonòmiques.

En el dinar també varen estar alguns representants, principalment del xicotet comerç, del món educatiu i social de Picanya per conéixer i traslladar inquietuds a encara Vicepresidenta en funcions del Govern Valencià.

Oltra després de recordar la importància de votar Compromís per les polítiques que desenvolupa, va fer especial menció a l’oportunitat que es té a Picanya, “de votar una persona com Helena Ferrando amb experiència en la gestió i qualificació provada”.

Per la seua part, Ferrando va insistir en la importància del xicotet comerç al poble, de l’habitatge assequible “i de totes les polítiques orientades a les persones, majors, i joves especialment, desenvolupades amb ferramentes que permeten la transparència i la participació, des d’un govern plural i no personalista”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.