Món Gran celebra les falles amb un espectacle, orxata i la presentació de la seua comissió fallera

933

El centre dirigit a persones amb discapacitat, Món Gran d'Alboraia, ha dut a terme la celebració de les Falles amb una sèrie d'activitats que han ocupat el matí d'aquest dijous, 15 de març. La jornada ha estat marcada per un ambient festiu en el qual els riures i la diversió han tornat a ser les protagonistes d'aquest tradicional acte.

Després de plantar el monument que han preparat enguany, els alumnes i les alumnes de Món Gran han realitzat una representació teatral davant l'alumnat del CEIP Ausiàs March. D'aquesta manera, els més xicotets del centre educatiu han pogut gaudir d'una adaptació del Monstre de Colors, una obra amb la qual han aprés a reconéixer, valorar i gestionar els sentiments.Els assistents també han pogut gaudir de l'orxata i fartons que s'han repartit com d'esmorzar. A continuació, el centre ha presentat a la comissió fallera d'enguany, amb Conxa i Miguel com a Fallera Major i President, respectivament, davant el públic, entre els quals es trobaven Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia; Ana Bru, regidora d'Educació i membres de la Corporació Municipal.

No obstant això, al final no ha pogut produir-se l'esperada cremà del monument a causa del risc que comportava l'alt nivell de vent i amb la finalitat de vetlar per la seguretat dels presents. Per aquest motiu, la Falla de Món Gran ha sigut indultada enguany.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.