Modernització millora els equipaments i accessos a internet en diferents dependències municipals de Paiporta

0
136
modernització dependències municipals paiporta (1)
El Museu de la Rajoleria ja disposa d’accés wi-fi.

La regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana continua millorant l’equipament tecnològic de les diferents dependències de l’Ajuntament de Paiporta. Des de fa alguns dies, el Museu de la Rajoleria compta per fi amb accés a internet sense fils, una antiga demanda d’usuaris i usuàries, i de treballadors. També s’ha habilitat accés a internet via wi-fi a la sala auxiliar del mateix Museu.

Per a reforçar la important tasca que es fa en aquest punt neuràlgic de la cultura a Paiporta, s’ha adquirit un escàner d’alta resolució capaç de registrar documents de tamany A3, ja que és un lloc de recollida i emmagatzematge de material gràfic.

Per últim, s’ha posat a disposició dels treballadors un ordinador portàtil amb què no comptaven abans, que els ajudarà a fer projeccions sense haver de portar els seus equips de casa, com feien amb anterioritat.

D’altra banda, al Centre Cultural s’ha millorat la connexió a internet, que ara té un ample de banda de 300 Mb de baixada i 30 de pujada i és independent de la línia de l’Ajuntament, una característica que permetrà una connexió més ràpida. El funcionament deficient d’aquesta connexió provocava nombroses queixes dels usuaris, ja que és un lloc amb gran demanda al tractar-se d’on es troba la Biblioteca Municipal, que moltes persones utilitzen per a estudiar.


 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here