Mobilitat Sostenible millora l’accessibilitat en altres 17 parades de l’EMT València

481

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Mobilitat Sostenible, ha iniciat una nova tanda d’actuacions per a millorar l’accessibilitat en parades de la xarxa de transport col·lectiu municipal. Es tracta d’intervencions d’adequació com l’establiment de noves plataformes, l’ampliació de parades o la supressió d’aquelles que ja no s’utilitzen.

Esta actuació s’ha iniciat amb l’ampliació de la parada d’EMT de l’avinguda del Cid número 41, a l’altura del carrer de Santa Cruz de Tenerife, i l’establiment d’una nova plataforma al carrer Alcàsser número 54. Estes són les primeres d’una sèrie d’actuacions que serviran per a crear nou plataformes noves i ampliar l’espai de huit més, que es duran a terme durant els pròxims tres mesos. Totes elles estan encaminades a anivellar la zona de vorera on esperen els usuaris de l’autobús al carril per on este circula, de manera que els passatgers i les passatgeres no hagen de baixar a la calçada per pujar o baixar del vehicle, permetent un accés directe, segur i adequat per a totes les circumstàncies de mobilitat.

“Des del principi de la legislatura estem treballant de manera decidida per a afavorir l’accessibilitat universal al transport públic a tots els nivells i recuperar el temps perdut a l’hora que les parades puguen permetre l’accés de totes les persones independentment de les seues circumstàncies”, ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Les obres, que comprenen a més l’eliminació de quatre plataformes que ja no són utilitzades per l’EMT o altres elements que entorpixen l’accés als autobusos, s’han agrupat dins d’un projecte adjudicat per un import de 161.236,13 euros, que també inclou la instal·lació de paviment botonat i acanalat per a l’adequada i segura mobilitat de les persones invidents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.