‘Mividasegúnmí’, de la companyia Teatro Abocaos, guanya la quarta edició d’Escenalaquàs

0
139

‘Mividasegúnmí’, de la companyia Teatro Abocaos, s’ha emportat el premi Amparo Alabau a la millor obra de la quarta edició del certamen nacional de Teatre Escenalaquàs, organitzat per la companyia Carabau Teatre i l’Ajuntament d’Alaquàs.

Escenaalaquas. Cuarta edicion. Ganadores

El premi a la millor actriu ha estat per a les intèrprets Amaia Prieto i Joana Alfonso, integrants també d’aquest grup teatral. D’altra banda, el guardó al millor actor ha recaigut en Vicent Domingo per la seua interpretació en ‘Últimas palabras de Copito de Nieve’ de la Agrupación hijos de Antonio. Així mateix, aquesta última obra ha sigut recompensada amb el Premi del Públic.

En la seua quarta edició el festival va rebre 98 propostes de diferents companyies del panorama nacional de les quals se n’han seleccionat tres per participar a la mostra. Una xifra que mostra l’èxit i la importància del certamen, doncs l’any passat es van enregistrar 44 proposicions.

Les representacions es van iniciar el passat dijous 30 de juny amb l’obra “Mividasegunmí” de la companya Teatro Abocaos de València, una comèdia carregada de reflexió sobre la identitat de cadascú que va treure més d’un somriure als espectadors. El divendres va ser el torn de “Sobra el griego” del grup Stres de Quatre, una obra on l’humor combinat amb un diàleg directe van estar els protagonistes de la vetllada.

El dissabte el públic va gaudir de “Las últimas palabras de Copito de Nieve” una creació de Juan Mayorga, dirigida per Kika Galcerán i a càrrec de la Agrupación Hijos de Antonio, que gira entorn el goril·la albí –Copito de Nieve- del zoològic de Barcelona. Seguidament, es va produir el lliurament de premis i el tancament de l’edició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here