Mislata s'oblida per tercer any consecutiu celebrar el dia d'Estellés a les festes populars

616

Burjassot-Vicent-Andres-Estelles

Per tercer any consecutiu, l’ajuntament de Mislata no commemorara el Dia d'Estellés malgrat que el Ple de l’Ajuntament de Mislata va votar en 2012 per unanimitat commemorar la Festa d'Estellés durant les festes.

Compromís per Mislata recorda que el ple de l'Ajuntament de Mislata va aprovar per unanimitat el 28 de juny de 2012 la celebració de la “Festa Estellés” realitzant diversos actes durant les festes populars de Mislata però "en 2015, tres anys després aquest acord continua per complir-se".

Compromís per Mislata denuncia com, per tercer any consecutiu, no es realitzarà cap acte en els 6 dies de festes populars, “mostrant una falta de respecte a les decisions del ple de l'Ajuntament de Mislata i, per tant, als seus veïns i veïnes”.

Per això, el portaveu municipal de Compromís per Mislata Javier Gil ha presentat una pregunta en la comissió de control al govern per a veure el motiu d'aquest 'oblit’ i poder així tractar de solucionar aquest greuge a un dels nostres escriptors més importants. Gil considera que en bona voluntat “encara és possible incloure algun acte en els dies que queden de festes populars i preparar la festa que mereix el nostre escriptor per a l'any pròxim”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.