Mislata organitza un concurs per a promocionar l'ús del valencià en les xarxes socials

679

La Regidoria de Promoció del Valencià de Mislata ha llançat una singular iniciativa per a fomentar l'ús de la llengua pròpia en les xarxes socials. Es tracta d'un concurs vinculat a la celebració de Sant Valentín, el Dia dels enamorats, a través del qual el Consistori fa una crida perquè el veïnat publique fotografies i/o comentaris en valencià, tant en Facebook, com Twitter i Instagram, amb l'etiqueta #MislataEstima. Els millors rebran com a premi entrades per a espectacles d'arts escèniques en valencià.

El concurs es desenvoluparà durant tota aquesta setmana, del 12 al 18 de febrer, i els i les participants poden publicar totes les fotos i comentaris que vulguen. L'únic requisit és que estiguen escrits correctament en valencià, i porten el hashtag #MislataEstima. Tant el format de les publicacions com el de les fotografies és lliure.

La setmana que ve, una vegada finalitze el concurs, un jurat triarà les tres millors i els seus autors o autores rebran entrades per a algun dels dos espectacles en valencià programats a Mislata per a les pròximes setmanes: A ningú que li passe, de Carol Tomás, i Monòleg, de Maria Juan.

La regidora de Promoció del Valencià de Mislata, Ana María Julián, explica que l'objectiu principal d'aquest concurs és "augmentar l'ús del valencià en les xarxes socials" i el fet de lligar-ho al Dia dels enamorats és "un pretext per a promoure la nostra llengua en les relacions interpersonals, fomentant l'estima en valencià i pel valencià".

A més de premiar les publicacions més "enginyoses", la regidora afig que també prevaldrà com a criteri aquelles que millor representen "l'amor respectuós, lliure i en igualtat".

1 Comentario

  1. No estaría mal para empezar, que los concejales comenzarán por hablarlo , más cuando algunos en concreto, se fotografían en eventos de promoción del mismo, sin escucharles jamás una palabra en valenciano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.