Mislata aprova la proposta de Compromís per a que es controle la qualitat de l'aire al municipi

453

El Ple de Mislata ha aprovat la proposta de Compromís per a la instal•lació d'estacions de qualitat de l'aire al municipi. La moció té com a objectiu garantir la salut de la població davant la contaminació atmosfèrica.

Amb 20 vots a favor (Compromís, PSOE, PP i C's) i únicament un en contra (VOX) l'Ajuntament de Mislata podrà fer un seguiment continu i automàtic de les substàncies contaminants, i així executar protocols i mesures preventives que milloren la salut de tota la población.

Javier Gil, portaveu de Compromís per Mislata, explica que "l'objectiu principal de la moció és disposar dels instruments necessaris per a protegir la salut de les persones i complir el precepte legal de vigilància de la qualitat sanitària de l'aire que respirem".

A més, Gil ha afegit que "actualment no tenim dades dels nivells de contaminació a la nostra ciutat, però gràcies al suport majoritari que ha rebut la proposta de Compromís Mislata farà el primer pas per revertir aquesta situació" així que "amb polítiques pensades des de i per a Mislata aconseguirem millorar la qualitat de vida a la nostra vil•la".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.