El club de pilotaris de Massalfassar es presenta al teatre

930

El darrer dissabte 1 de febrer es va presentar al centre cívic el club de pilotaris de Massalfassar. Un acte que es celebrava enguany per primer cop i que serví per conèixer el passat, present i futur d’un dels clubs de pilota valenciana amb més tradició de la comarca.

Els xics i xiques de l’escola, els jugadors i jugadores del club, i els veterans que disputaren la final autonòmica de primera categoria l’any 1983 pujaren a l’escenari del teatre i protagonitzaren una foto de família per al record. Durant l’acte hi hagué distints homenatges, conduits pel president del club Gabriel Soler i el presentador Paco Solar. Per part de l’Ajuntament estigueren l’alcalde Joan Morant i el regidor d’Esports Robert Margaix.

El primer d’estos homenatges anà dedicat a Àlvaro Gimeno, jugador format en la pedrera de Massalfassar i que ha debutat com a professional en la lliga Bankia d’escala i corda. El jove pilotari dedicà unes paraules d’agraïment al club, i d’ànims als més menuts per continuar entrenant i perseguint els seus somnis.

També va rebre un reconeixement la jugadora Mar Alfonso pels seus magnífics resultats en l’any 2019 i per ser una artífex del gran creixement de la pilota femenina a Massalfassar durant estos anys.

I, per últim, es va rebre amb l’honor que es mereixen als integrants de l'equip que en 1983 disputaren la final autonòmica de primera categoria de galotxa: Federico, el Seco, el Nano, Javier i Salva. Història viva d’un club que continua creixent i que va omplir l’escenari del teatre amb diverses generacions unides per l’amor per este esport.

Per part de l’escola, acompanyats pel seu entrenador Jesús Fontestad, pujaren a l’estrada Vicent Margaix, Andreu Saborit, Vicent Muñoz, Pilar Ramírez, Jaume Xercavins, Xavi Duet, Mar Alfonso, Raúl Alfonso, Alejandro Martí, David Fenollosa, Pau Saborit, Saúl Doménech, Laura Duet i Marc Morant. I en nom del club, els jugadors que cada cap de setmana suen la samarreta representant al poble de Massalfassar, foren Rafa Margaix, Cintia Garibo, Luís Gimeno, Javier Díez, Jaume Fontelles, Higinio Yuste, Vicente Díez, Vicent García, Ximo Garibo, Alberto Genís, Vicente Blasco, Gabi Soler, Rubén Jiménez, Manolo Yuste, Ramón Fort, Miguel, Rafa Mañez, Ximo Soler, Joan Fons, Felip Agustí, Juan Mor, Manu García, Clemente Fontelles, Luis Barres i Paco Solar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.