Milers de fallers porten a la Mare de Déu de l’Oliveral milers de flors

0
161
Bankia

Milers de fallers de les onze comissions falleres d’Alaquàs han participat aquesta vesprada de la tradicional Ofrena de Flors de les Falles 2010. Un emotiu acte en el que l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha acompanyat a la Fallera Major de 2010, Marta Morcillo Torralba, en el recorregut oficial de l’Ofrena que rendeix homenatge a la Mare de Déu de l’Olivar.
Per la seua part, la regidora de Festes i presidenta de la Junta Local Fallera, Isabel Mondéjar, ha acompanyat a la Fallera Major Infantil de 2010, Amanda Valero Sancho.

Com ja es tradició, les onze comissions falleres de la ciutat, de la més jove a la més antiga, han iniciat el seu itinerari des del CP González Gallarza fins a la porta de la parròquia de la Mare de Déu de l’Olivar, després de passar pels carrers Antonio Machado, Sant Joan de Ribera, Pare León, Miguel Hernández, plaça de la Constitució i carrer Major.

Han participat també en l’Ofrena la Junta Local Fallera de Torís, encapçalada per l’alcaldessa d’aquesta localitat, Pilar Blasco.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here