Miguel Vázquez i Neus Albert s’imposen a la 49ª Volta a Peu de Sedaví

682

El veterà Miguel Vázquez de l'Atletisme Benetússer i la independent Neus Albert van ser els vencedors de la 49ª edició de la Volta a Peu a Sedaví, en un circuit compost per dues voltes que va recórrer les principals artèries del municipi. Vázquez va emprar un temps de 34’30” per concloure els 10.000 metres de la prova.

volta a peu sedaví (2)El segon classificat, i vencedor en la sènior Víctor Valera del Gamo Motilla a 1’16”. El tercer classificat va ser el sènior Iván Molla del Km 42 a 1’21”. D'altra banda, en dones Albert va finalitzar amb un avantatge de 1’05” sobre la veterana Emi García del Corrreliana i amb 1’23” sobre la independent Alba Escudero.

El lliurament de premis va ser a càrrec de l'alcalde, José Francisco Cabanes, i dels conserges del Poliesportiu Municipal. Ramón Blasco es va emportar el primer premi en la local absoluta masculina, Carolina Caravaca en la femenina, Rogelio Mañez va ser el primer veterà local i Miriam Carrasco la primera veterana també local.

Carmen Herrera va aconseguir el premi de la més veterana en el Km. Marxa mentre que en les categories inferiors van vèncer Mario Company, Aya Boulahcen, Guillem Aguado, Irene Navarro, Ferrán García, Sheila Íñiguez, Víctor Pastor, i Judith Íñiguez. En l'organització van col·laborar els membres del Club d'Atletisme Trenkacames Sedaví, efectius de la Policia Local, Protecció Civil i un nombrós grup de voluntaris dels clubs esportius del municipi i del Casal Jove, a més de Coca-cola i Mc Donald’s.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.