Chavarria anuncia que tornarà a presentar-se com a cap de llista del PSPV a l'alcaldia d'Alboraia

0 lecturas

Miguel Chavarria, alcalde d'Alboraia, ha confirmat que tornarà a presentar-se com a candidat a l'alcaldia d'Alboraia. Chavarria tornarà a encapçalar la llista del PSPV a les Eleccions Municipals per tercera volta.Miguel Chavarria PSPV Alboraia

En un comunicat penjat al seu facebook, Chavarria ha explicat que "el repte és gran, però les ganes encara ho són més. L'alegria, la il·lusió i les ganes de fer d'Alboraia el poble que totes i tots volem, això és el que em mou. En aquestes legislatures hem aconseguit molts objectius i millores, però encara ens queden molts més".

Chavarria ha explicat que "som conscients dels problemes reals de la nostra gent, com la pobresa dels treballadors o l'escletxa de gènere. Però és per això que treballem, per a eliminar per sempre estos problemes. I junts anem a aconseguir-ho. Ara més que mai, hem d'anar totes i tots a una, pel bé del nostre poble i pel bé de la nostra gent".

El comunicat de Chavarria finalitza donant les gràcies "pel suport i per la confiança" i afirmant que "seguim amb força, seguim amb il·lusió, i seguim amb valentia".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.