Més de 700 persones donem suport a Laura Toribio, bebé de 5 mesos que pateix una malaltia de les denominades rares

0
85

Més de 700 persones van omplir de gom a gom, ahir de vesprada, la Nau Jove per assistir al festival solidari sota el títol “El sueño de Laura”. Molts veïns i veïnes de Silla van donar el seu suport a Laura Toribio Domingo i als seus familiars demostrant que Silla és un poble solidari i que està completament bolcat amb la causa de Laura.
La gala, presentada per l’artista local, José Alejandro, compta amb les actuacions, la Dansa dels Porrots, Agustín Gamino amb la seua cançó “El Sueño de Laura”, l’Associació de Ball de Silla, la Falla Poble, la Falla Reis Catòlics, la Casa d’Andalusia, l’EME Gimnàstica Rítmica, Energy Dance i Jackson Dance Company.

Com tots sabem, Laura és un bebé de cinc mesos que pateix una malaltia de les denominades rares, atròfia muscular espinal (AME) i necessita tota la col•laboració i ajuda. La seua família està treballant molt dur per poder donar-li una bona qualitat de vida. El seu tractament és complex. Per l’evolució de la malaltia, en breu requerirà aparells ortopèdics i tractaments de fisioteràpia de manera continuada.

Així mateix, volen destinar Part dels donatius rebuts de la solidaritat dels ciutadans iran destinades per aconseguir que s’investigue aquesta malaltia rara i així poder fer possible el somni de Laura i d’altres xiquets que, com ella, es troben en la mateixa situació.

A través de l’enllaç de Facebook “El sueño de Laura” podràs ajudar-la ja que estan arreplegant-se tapons de plàstic en molts comerços i entitats associatives del nostre municipi, així com a través el número de compte: 2100 1717 20 0100574596 (La Caixa)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.