Més de 70 famílies de tota Espanya assisteixen a Alboraia a la I Trobada de Famílies per Gestació Subrogada

0
159

Aquest cap de setmana Alboraia va celebrar la primera Trobada Nacional de Famílies per Gestació Subrogada, GS, organitzat per l’associació Son Nuestros Hijos (SNH), juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

gestació subrogada alboraia (1) La trobada va ser inaugurada per l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarria, i el president de SNH, Pedro Fuentes, sota el lema Així va començar la nostra lluita.

El programa de la trobada ha permès a les més de 70 famílies de tota Espanya posar-se al dia de la situació legal i política sobre la situació dels fills d’espanyols nascuts en altres països, on aquesta tècnica reproductiva és permesa, a més de proposar i coordinar conjuntament accions futures. gestació subrogada alboraia (2)

A més es va presentar Surrogacy, un curt documental sobre Gestació Subrogada a Espanya, dirigit per Igor Lansorena, que també es podrà vore a Madrid el pròxim 2 de juny. Durant el transcurs de l’esdeveniment els més xicotets van poder gaudir de nombroses activitats i animacions lúdiques, mentre els seus pares assistien a la jornada.

Entre els assistents es trobava Lorenzo Medina, directiu de Ábaco Benidorm, qui ha establit els contactes amb SNH per a coordinar més actuacions entre les dues associacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here