Mes de 550 xiquets es matriculen al programa "Apunta't al l'estiu"

273

Un any més amb l’arribada de l’estiu l’Ajuntament d’Alaquàs organitza "Apunta’t a l’Estiu", un programa dirigit a xiquets i xiquetes matriculats al curs 2008-09 que comprenen les edats d’entre 3 i 16 anys i que els proporciona la posibilitat d’ocupar el temps lliure de forma activa i constructiva. Aquest programa oferit per l’Ajuntament es realitza durant el mes de juliol als col•legis Sanchis Almiñano i González Gallarza i l’horari és de 10 a 14 hores. També compta amb una l’escola matinera de 7 a 10 hores.

Enguany 550 xiquets i xiquetes s’han matriculat al programa organitzat per l’Ajuntament. Els xiquets i xiquetes estan distribuïts en diferents grups que comprenen de: 3 a 4 anys; de 4 a 9 anys i de 10 a 16 anys. L’oferta de activitats que ofereix Apunta’t a l´Estius és molt variada i adaptada a les diferents edats: tallers de manualitats, de cuina, aula multimèdia, esports, jocs d´aigua, joc lliure, jocs populars, ball i agència de lectura. A més dos dies a la setmana els xiquets són acompanyats a la piscina municipal.

Aquest any com a novetat els menors inscrits en l’escola d’estiu poden presentar el carnet en l’auditori i s´els donarà una entrada gratüita per a vore la pel•lícula projectada al Cicle de Cinema a la Fresca, fins esgotar les plaçes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.