Mes de 550 xiquets es matriculen al programa “Apunta’t al l’estiu”

0
77
Bankia

Un any més amb l’arribada de l’estiu l’Ajuntament d’Alaquàs organitza “Apunta’t a l’Estiu”, un programa dirigit a xiquets i xiquetes matriculats al curs 2008-09 que comprenen les edats d’entre 3 i 16 anys i que els proporciona la posibilitat d’ocupar el temps lliure de forma activa i constructiva. Aquest programa oferit per l’Ajuntament es realitza durant el mes de juliol als col•legis Sanchis Almiñano i González Gallarza i l’horari és de 10 a 14 hores. També compta amb una l’escola matinera de 7 a 10 hores.

Enguany 550 xiquets i xiquetes s’han matriculat al programa organitzat per l’Ajuntament. Els xiquets i xiquetes estan distribuïts en diferents grups que comprenen de: 3 a 4 anys; de 4 a 9 anys i de 10 a 16 anys. L’oferta de activitats que ofereix Apunta’t a l´Estius és molt variada i adaptada a les diferents edats: tallers de manualitats, de cuina, aula multimèdia, esports, jocs d´aigua, joc lliure, jocs populars, ball i agència de lectura. A més dos dies a la setmana els xiquets són acompanyats a la piscina municipal.

Aquest any com a novetat els menors inscrits en l’escola d’estiu poden presentar el carnet en l’auditori i s´els donarà una entrada gratüita per a vore la pel•lícula projectada al Cicle de Cinema a la Fresca, fins esgotar les plaçes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here