Més de 550 persones han començat el nou curs a l’escola d’adults de Xirivella

0
140

Més de 550 persones adultes han començat ja el curs al Centre Públic de Formació de Persones Adultes (FPA) Enric Valor de Xirivella. Enguany l’oferta de cursos i nivells s’ha ampliat amb la incorporació del nivell superior de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i també amb tallers d’informàtica.

fpa-xirivellaEls cursos més demandats són graduat en ESO, valencià mitjà i el curs de formació de base. L’oferta es molt completa amb cursos de formació bàsica (alfabetització, neolectors i base), curs d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, accés a cicles formatius de grau superior, castellà per a estrangers i valencià (elemental, mitjà i superior). A més, hi ha tallers d’informàtica i d’anglés, cadascun amb tres nivells. També continua el taller de tertúlia literària, amb bona acollida en els últims anys.

Les persones majors de 18 anys interessades encara poden matricular-se. La direcció del centre ha ampliat el termini perquè encara hi ha places en alguns nivells i tallers.

Per a més informació s’ha d’acudir a la FPA Enric Valor, al carrer Art Major de la Seda, 30 (entrada pel carrer de Sant Josep), de dilluns a divendres d’11 a 12 hores i de dilluns a dijous de 18 a 19 hores.

Per a la regidora d’Educació, Cultura i Normalització Lingüística, Encarna Martí, “l’escola d’adults és un exemple que a Xirivella és important l’educació i que mai és tard per a tornar a l’estudi o a profundir en ell”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here