Més de 5.000 persones, els col•legis de la ciutat i les associacions locals participen en una nova edició de la Festa de la Primavera

329

L’Ajuntament d’Alaquàs va celebrar el dissabte 23 de maig la XIV edició de la Festa de la Primavera d’Alaquàs, una jornada lúdica i festiva que s’organitza cada any al parc de la Sequieta i que compta amb la participació de tots els col•legis de la ciutat i associacions locals, segons fonts municipals.

+ El PP apoya a las AMPAS en su “boicot a la Fiesta de la primavera”

Més de 5.000 persones entre col•laboradors i participants es donaren cita en l’activitat que va comptar amb tres espais amb diferents activitats programades.

L’espai infantil, dirigit a les i els més menuts de la ciutat, va oferir tot tipus de jocs, tallers, atraccions infantils i regals; a l’espai jove hi van haver activitats esportives i exhibicions i a l’espai solidari es va celebrar el Joc Solidari.

En la festa es van donar a conèixer públicament els guanyadors del XXV Concurs de Plàstica i Literatura Infantil El Teuladí que es lliuraran el proper dia 28 de maig al Castell d’Alaquàs.

Es tracta d’una activitat en la que participen tots els centres escolars de la ciutat i que s’organitza per tal de fomentar la redacció, la lectura i la plàstica.

Els col•legis d’Alaquàs recapten més de 10.000 euros al Joc Solidari

Els col•legis d’Alaquàs han recaptat enguany un total de 10.079 euros a través del tradicional Joc Solidari celebrat el passat dissabte 23 de maig i organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i la casa de Joventut Sauqala per tal de col•laborar amb diversos projectes de cooperació internacional. Es tracta d’una de les activitats centrals dins dels projectes de cooperació internacional posats en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs.

L’objectiu d’aquesta activitat és recaptar fons per a projectes que aniran destinats a països del tercer món i consisteix en ensenyar els xiquets i xiquetes, a través de proves i jocs, les diferències que hi ha als cinc continents.

Els participants d’aquest Joc Solidari són els alumnes dels col•legis de la ciutat, que juguen per aconseguir diners que cada centre destina a un projecte seleccionat i respecte al qual s’ha treballat prèviament a les aules. Enguany, es recolzarà la declaració d’objectius de desenvolupament del mil•leni de les Nacions Unides per aconseguir l’educació primària universal.

Així, el col•legi Madre Josefa Campos destinarà enguany la seua ajuda a la restauració d’aules i l’ampliació del col•legi Nostra Senyora del Pilar de Masaya (Nicaragua); el Vila d’Alaquàs contribuirà amb els seus diners a millorar la vida dels fills de mares soles en situació difícil a la ciutat d’Agadir (Marroc); el col•legi Ciutat de Cremona donarà suport a l’organització de xiquets i xiquetes treballadores del Cantón de Paute, a Azuay (Equador). Els col•legis González Gallarza, Olivar I i Sanchis Almiñano faran la seua aportació al projecte “Ampliació d’un centre de recuperació nutricional a Bobo Diolasso, Burkina Faso” i el col•legi Bonavista subvencionarà el projecte “Construcció i equipament de l’àrea de cuina i banys de la parròquia per a la millora del funcionament i atenció de persones de la tercera edat al municipio Tonacatepeque de El Salvador”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.