Més de 4000 persones participaran en la nit de les paelles de Rafelbunyol

662

Rafelbunyol celebra hui la seua popular nit de les paelles, un esdeveniment al qual s’han apuntat 4126 persones i durant el qual s’elaboraran un total de més de 300 paelles.

Rafelbunyol. paellasCentenars de taules s’han disposat en els carrers Magdalena, Calvari i Camí Fondo al costat de la seua llenya, on s’elaborarà el plat més típic valencià en una de les nits més populars i familiars de les nostres festes.

L’Ajuntament de Rafelbunyol s’encarrega de tot perquè la nit siga un èxit. No solament organitza aquesta vetlada, sinó que contribueix enormement a l’elaboració de les paelles, repartint 550 quilos d’arròs i quasi 400 pollastres, a més de facilitar a cadascuna de les taules: el mobiliari, la llenya, cacauets, aigua i borses de brossa.

Una festa que, després de degustar les paelles, continuarà amb una gran discomòbil, instal·lada enfront de l’Ajuntament. La jornada s’allargarà fins a la matinada en la zona de Late Creueta amb la gran actuació de la popular orquestra ‘La Tribu’, fins a la qual, les veïnes i veïns, podran acostar-se al ritme d’una txaranga.

L’ambient festiu començava aquest matí amb molta diversió gràcies al súper tobogan aquàtic i una discomòbil amb festa de la bromera. Una iniciativa que ha sigut tot un èxit entre la joventut de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.