Mes de 30 comerciants i empresaris de Vinalesa es preparen per a la VI edició de la Fira del Comerç

0
136
Bankia

Mes de 30 comerciants i empresaris de Vinalesa es preparen per a participar en la VI edició de la Fira del Comerç que es celebrarà els dies 17 i 18 d’octubre aprofitant la infraestructura de la gran carpa que l’Ajuntament ha instal·lat per al desenvolupament de les Festes Patronals al pati del Centre Cívic.
La Fira del Comerç Local es complementarà enguany amb una Fira Gastronòmica, Internacional i Solidària, organitzada per la Mancomunitat del Carraixet, amb l’objectiu principal que, tant des del teixit comercial com des de l’Agència de Desenvolupament Local, la gent del poble conega l’oferta del municipi i la professionalitat dels empresaris i fomentar la compra en els negocis del poble i que els veïns i veïnes comprenguen que a Vinalesa poden trobar tot allò que necessiten.

La mostra es distribuirà en 4 parts ben diferenciades. Per un costat, s’establirà una zona de degustacions, en la què s’oferiran productes agroalimentaris, tant locals com internacionals. Els visitants podran adquirir tiquets per a realitzar les corresponents degustacions, ja siguen de menjar o de beguda.

Hi haurà una segona secció que acollirà els stands internacionals, on s’exposaran productes per a la seua promoció i venda dels diferents països participants amb representació en els pobles de la Mancomunitat del Carraixet.

Per altra banda, la mostra comptarà amb els aparadors dels comerços locals, on podrem contemplar i adquirir productes agroalimentaris dels establiments tradicionals dels nostres municipis.

L’última secció correspondrà a la Fira Solidària, que significarà l’exposició de les activitats que realitzen les diferents associacions i entitats de la Mancomunitat vinculades a la cooperació, al desenvolupament i a les accions solidàries amb la gent més necessitada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here