Més de 200 jugadores de pilota es varen reunir a la trobada femenina d’Alcàsser

442

Èxit total en la trobada femenina d’Alcàsser que va congregar a més de 200 jugadores  i que va convertir aquesta localitat de l´Horta Sud en capital de la promoció femenina.

Trobada AlcàsserEn la reunió van participar jugadores de totes les edats en una jornada esportiva de convivència diferent per a moltes jugadores, ja que no jugaven els clàssics equips uns contra uns altres sinó que jugaven mesclades les jugadores de les diferents localitats segons el seu nivell o edat.

En la trobada femenina d’Alcàsser van participar les escoles de: Almassora, Tavernes Blanques, València-Pelayo, València-Tomas de Montañana, Moixent, Oliva Santa Anna, Bicorp, Genovés, El Campello, Alcàsser, Almassora, Amics de la Ribera, Beniarbeig-El Verger, Godelleta, Marquesat, Quatretonda, Rafelbunyol, València-Fornos, València-Patraix, Xaló, Moncada, Torrent, Favara, Massalfassar, Montserrat, Vall de Laguar, Algemesí, Xúquer-Sueca, València-La Font, Algimia Alfara, Santa Teresa, Casinos, Font Carrós, Finestrat.., convertint la jornada en la més nombrosa de les que s’han organitzat en els últims anys.

La gran afluència d’esportistes va fer que l’organització va haver d’ampliar en nombre de pistes, passant de 8 a 10, totes elles situades als carrers: Adolfo Pico Úbeda, Sant Jaume, Soledad i Francisco Martorell. Els veïns de la localitat i els acompanyants de les jugadores que al llarg del matí passejaven sorpresos per veure la gran activitat programada per l’organització.

jugadores senior a la trobada AlcàsserIsabel García, la diputada d’esports de la Diputació de València, va estar passejant pels carrers i gaudint del nivell de joc de les jugadores al costat de la vicepresident de la FPV, Susana Serrano. També les autoritats d’Alcàsser van gaudir de l’excepcional ambient d’aquesta jornada que tots van qualificar com a espectacular.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.