Més de 20.000 persones i 38.000 euros en entrades, xifres record de la piscina municipal de Foios

798

Més de 20.000 persones i 38.306,50 euros en entrades. Estes són les xifres que Foios ha presentat de la temporada de la piscina municipal que ha tancat les portes fins l’any que ve.

L’ajuntament de Foios ha valorat molt positivament el fort augment de les persones usuàries, que continua incrementant-se any rere any i que enguany ha suposat uns ingressos en entrades de 38.306 euros. Esta xifra representa 10.000 euros més en ingressos respecte del 2017, any que Foios va abaixar els preus un 40% i en el que es va ampliar l’entrada gratuïta als menors de 7 anys.

En total, 20.000 persones han passat este estiu per la piscina municipal, inclòs els menors de 7 anys amb entrada gratuïta, “i en diverses ocasions s’ha arribat a cobrir l’aforament màxim (650 persones al mateix temps) cosa que mai no havia ocorregut”, segons ha explicat l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz.

Per a Ruiz, “és evident l’estreta relació que hi ha entre la valoració de les instal·lacions i serveis municipals i el seu ús intensiu per part de la ciutadania, que ens mou a seguir apostant per constants inversions de millora del patrimoni i dels serveis”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.