Més de 2.000 persones disfrutaren de la II Fira del Comerç de Museros

0
162

feria comercial museros 14

La II Fira del Comerç de Museros per tal d’incentivar l’economia de la població ha sigut tot un èxit.  La Fira va tenir un gran acolliment per part dels veïns i comerciants de Museros així com dels nombrosos visitants de la comarca de l’Horta que es van acostar a la fira. Segons fonts de l’organització, més de 2000 persones van participar i van gaudir d’aquesta fira de Museros, cuyas fotos pueden visitar en nuestra galería.

A més dels estands del comerciants adherits a aquesta fira n’hi hagué, per als més menuts, castells inflables i animació infantil, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 19.00 hores. I per als més majors, el gimnàs Enzo Sport va fer dues exhibicions a les 12.00 i a les 18.00 hores.

A més d’altres activitats que es varen fer al llarg del dia, alguns dels comerciants varen oferir degustacions dels seus productes. Els comerços participants varen tindre, a la seua disposició, un carnet que repartiren a aquells clients que realitzaren una compra al seu estand de la fira.

El premi que es va repartir en cadascun dels sorteigs, que es realitzaren durant tota la jornada que dura la Fira, van consistir en un val per fer una compra en el comerç on s’haja comprat. La cloenda de la II Fira del Comerç de Museros es portà a terme a les 19:00 hores.

Els comerços participants varen ser la Agencia viajes Museros, Ambients, Amethyt, Bar Cañas del Sur,  Bar Palmira,  Carnicería Ramón y Carmen, Carniseria Costa i Bosch, Casa Nieves, Casa Wiso,  Cienfragancias, Cosetes, Enzo Sport, Esport Actiu, Fantasi Cookis, Farmacia Museros, Fiat Vergimovil, Forn Baltasar, Foto$Imagen Digital, Herbasana, Herbosteria Zen  Joieria Uso Contestad, Jumping Clay,  Kia Museros, Dicamotors  L’Andana, La Cistella, Lencería Rosa, Muget Floristería, Mrw Museros, My Look, Nacar, Papelería Pim-Pam, Rosa Fenollosa, Centro Estetica Sport Museros, Atmosfera, Stibio, cosmética natural, Tu Modista Manuika, Zapatería Rebeca Asocum, Caritas, Club de Basket.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.