Més de 1.500 veïns utilitzen de forma continuada el servei de préstec de bicicletes de la campanya ‘Horta Sud en bici’

0
37
Bankia

Des que es va posar en marxa el servei de préstec de bicicletes de l’Horta Sud, les altes d’usuaris han anat en augment, registrant-se sols en el primer trimestre de 2011, més de 3100 en totes les bancades instal•lades en Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella.

Un total de 1.570 veïns i veïnes de les poblacions d’Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella fan un ús continu del servei de préstec de bicicletes “Horta Sud en bici” posat en marxa per la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud fa ara més d’un any amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport no contaminant per als desplaçaments urbans i interurbans.

Pel que fa a Alaquàs, la sol•licitut de préstec ha crescut considerablemente en aquest últim any, on es registren un total de 602 usuaris així com 1444 usos en el primer trimestre. El punt estratègic on estan ubicades cadascuna de les bancades de préstec -carrer Lanjarón, avinguda País Valencià, plaça de la Constitució i avinguda Blasco Ibáñez-, fa que cada dia siga més numerós el seu ús. L’Ajuntament d’Alaquàs reforça així el seu compromís amb el medi ambient i l’aposta per la mobilitat sostenible.

L’èxit d’aquesta iniciativa ha dut a la Mancomunitat de l’Horta Sud a ampliar aquest servei a altres poblacions de la comarca como Picanya i Albal, que s’integraran dins d’Horta Sud en bici en pocs mesos millorant les opcions d’intermodalitat. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here