Més Compromís tria a Josep Ferran Baixauli, regidor de Sedaví, com a secretari comarcal de l'Horta Sud

3 lecturas

Més Compromís ha celebrat aquest passat dimarts el seu congrés comarcal a la localitat de Paiporta. Josep Ferran Baixauli Chornet, regidor de Compromís per Sedaví, ha estat triat com a secretari comarcal amb el suport del 97% dels vots.

Ejecutiva de Mes- Compromís Horta Sud/ Foto: Mes. Compromís

L'Executiva liderada per Ferran Baixauli estarà formada també per Xavier Bellot (Catarroja) com a cap de la secretaria d'organització, Beatriz Jiménez (Paiporta) en Finances i Comunicació, Xavier Martí (Torrent) en Estratègia, David Vila (Torrent) Acció Política, Amàlia Esquerdo (Alfafar) en Institucional i Filo Baixauli (Sedaví) en Implantació feminista. Aquestes àrees integraran també als regidors Cèlia Díez (Quart de Poblet), Marian Val (Paiporta), David Ramon (Albal) i als militants Natxo Andreu (Mislata), Altea Royo (Mislata) i Carmen Rodrigo (Xirivella).

Baixauli, que representarà la comarca els pròxims quatre anys, ha marcat els seus objectius en treballar colze a colze amb els col·lectius locals per a fer créixer Més-Compromís i la coalició valencianista de Compromís, des de una mirada més oberta, plural, inclusiva i feminista.

D’altra banda, en el Congrés han estat triats com a representants de L’Horta Sud al Consell Nacional de Més-Compromís; Xavier Bellot (Catarroja), Consol Barberá (Alaquàs), Xavi Martí (Torrent), Beatriz Jiménez (Paiporta), David Vila (Torrent) i Amalia Esquerdo (Alfafar).

A l'acte van assistir a donar el seu suport Àgueda Micó, Secretaria General de Més-Compromís, Amadeu Mezquida, Josep Manel Moret i Dolors Gimeno com a representants de la Executiva Nacional, Jesús Monzó Alcalde de Catarroja i diversos regidors de l’Horta Sud.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.