Vicent Grande, regidor d’Emperador, reelegit secretari comarcal de Més Compromís de l'Horta Nord

35 lecturas

Més Compromís celebra el seu congrés comarcal a Albalat dels Sorells. Vicent Grande, regidor d’Emperador, ha sigut reelegit com a Secretari Comarcal amb un ampli suport. La nova executiva comarcal va rebre el suport del 92,7% dels assistents.

<h2>Més Compromís Horta Nord</h2>Grande té per davant 4 anys "per seguir enfortint Compromís i per avançar en polítiques socials i sostenibles, per protegir el territori i per defensar la igualtat i la diversitat en els pobles de la comarca".

La nova executiva comarcal està formada per Vicent Grande (Albalat dels Sorells) com a Secretari Comarcal; Sabrina León (Massamagrell) com a Secretaria d’Organització; Ferran Pardo com a Secretari de Finances; Ana Borja (La Pobla de Farnals) com a Secretaria de Política Municipal i Institucional; Pablo Bellver (Massamagrell) com a Secretari d’Estratègia i Comunicació, Carmen Montesinos (Bonrepòs i Mirambell) com a Secretaria d’Igualtat i Diversitat, Carles Martí (Paterna) com a Secretari d’Emergència Climàtica, Mercé Doménech (Montcada) com a Secretaria de Moviments Socials i Joan Guanter (Alfara del Patriarca) com a Representant de Joves PV-Compromís.

11 consellers de l'Horta Nord, al Consell Nacional

També es va votar els consellers/es comarcals que representaran l’Horta Nord al Consell Nacional de Més Compromís, el màxim òrgan entre congressos. Van resultar triats Sabrina León (Massamagrell), Sergi Ruiz (Foios), Mario Carrera (Rafelbunyol), Joan Carles Jover (Almàssera), Ana Borja (La Pobla de Farnals), Ferran Ortolà (La Pobla de Farnals), Joan Orts (Meliana), Carmen Montesinos (Bonrepòs i Mirambell), Leticia Amigó (Bonrepòs i Mirambell), Natàlia Rubio (Paterna) i Álvaro Gonzalvo (Montcada).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí