Meliana 'troba' un milió d'euros que destinarà a la nova llar de jubilats i al Palau de Nolla

2668

L'Ajuntament de Meliana ha incorporat al pressupost de 2017 la quantitat de 463.000 euros més procedents, en este cas, del superàvit del 2016. Estos diners s'afigen a la incorporació d'un milió més que ja es va realitzar al maig. Així, els pressupostos del 2017 inicialment aprovats, de 6,6 miliols d'euros, finalment superaran amb escreix els 8 milions d'euros.

La regidora d'Hisenda i alcaldessa accidental, Maria Pilar Asensio, afirma que, “hem hagut d'esperar que el govern de l'Estat aprovara la setmana passada els pressupostos generals de l'Estat per a poder incorporar el nostre superàvit. Estos diners es podran destinar a inversions financerament sostenibles tal i com es recull en les bases d'execució de l'Estat”.

Asensio explica que esta situació aliena a l'Ajuntament ha fet que es retarden alguns dels projectes que ja estan programats des de fa temps. Com explica la responsable, "una part important d'estos diners es destinaran a la remodelació integral de la llar dels jubilats, 230.000 €, amb la finalitat de convertir-la en un Centre Integral de Majors homologat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives", projecte que també adequarà l'edifici als criteris d'eficiència energètica.

Una altra de les destinacions de les inversions serà les vies públiques, 160.000 euros per a completar l'actuació del Pla Provincial d'Obres i Serveis del 2017, en què hi ha prevista una actuació important a l'eix carrer València - carrer Juli Benlloch. També s'incorporen 25.000 € per a completar les partides vinculades a la rehabilitació del palauet de Nolla, on hi ha previstes dos fases més d'actuació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.