Meliana 'troba' un milió d'euros que destinarà a la nova llar de jubilats i al Palau de Nolla

2
4 lecturas

L'Ajuntament de Meliana ha incorporat al pressupost de 2017 la quantitat de 463.000 euros més procedents, en este cas, del superàvit del 2016. Estos diners s'afigen a la incorporació d'un milió més que ja es va realitzar al maig. Així, els pressupostos del 2017 inicialment aprovats, de 6,6 miliols d'euros, finalment superaran amb escreix els 8 milions d'euros.

La regidora d'Hisenda i alcaldessa accidental, Maria Pilar Asensio, afirma que, “hem hagut d'esperar que el govern de l'Estat aprovara la setmana passada els pressupostos generals de l'Estat per a poder incorporar el nostre superàvit. Estos diners es podran destinar a inversions financerament sostenibles tal i com es recull en les bases d'execució de l'Estat”.

Asensio explica que esta situació aliena a l'Ajuntament ha fet que es retarden alguns dels projectes que ja estan programats des de fa temps. Com explica la responsable, "una part important d'estos diners es destinaran a la remodelació integral de la llar dels jubilats, 230.000 €, amb la finalitat de convertir-la en un Centre Integral de Majors homologat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives", projecte que també adequarà l'edifici als criteris d'eficiència energètica.

Una altra de les destinacions de les inversions serà les vies públiques, 160.000 euros per a completar l'actuació del Pla Provincial d'Obres i Serveis del 2017, en què hi ha prevista una actuació important a l'eix carrer València - carrer Juli Benlloch. També s'incorporen 25.000 € per a completar les partides vinculades a la rehabilitació del palauet de Nolla, on hi ha previstes dos fases més d'actuació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí