Meliana realitza passejades saludables per a persones amb diversitat funcional

675

La suspensió de tota activitat esportiva des del 16 de desembre al poliesportiu de Meliana i també de l’Escola d’Esports Adaptats municipal ha motivat a l’Ajuntamet a buscar una solució per a les persones amb diversitat funcional.

Per això, i després de conèixer que la incidència del virus ha baixat notablement al poble, Meliana ha iniciat unaactivitat a l’aire lliure, amb careta i distanciament, tot aprofitant la xarxa important de carrils bici que transcorre per Meliana.

L’activitat tindrà la supervisió i l’acompanyament dels monitors i les monitores d’esports adaptats.

El regidor d’Esports, Manuel Ferrer, ha recordat que “l’escola ha funcionat en línia amb diferents vídeos i trobades amb classes dirigides. És molt important que les persones amb diversitat funcional s’exerciten dins de les possibilitats concretes de cadascuna perquè no perden mobilitat i no patisquen una deterioració física”.

Ferrer ha afirmat que “era molt important també estimuar-los, generar-los il·lusió i evitar que aquesta situació extraordinària els afecte encara més i els puga provocar desànim. Per això estem organitzant les passejades saludables”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.