Meliana realitza passejades saludables per a persones amb diversitat funcional

17 lecturas

La suspensió de tota activitat esportiva des del 16 de desembre al poliesportiu de Meliana i també de l’Escola d’Esports Adaptats municipal ha motivat a l’Ajuntamet a buscar una solució per a les persones amb diversitat funcional.

Per això, i després de conèixer que la incidència del virus ha baixat notablement al poble, Meliana ha iniciat unaactivitat a l’aire lliure, amb careta i distanciament, tot aprofitant la xarxa important de carrils bici que transcorre per Meliana.

L’activitat tindrà la supervisió i l’acompanyament dels monitors i les monitores d’esports adaptats.

El regidor d’Esports, Manuel Ferrer, ha recordat que “l’escola ha funcionat en línia amb diferents vídeos i trobades amb classes dirigides. És molt important que les persones amb diversitat funcional s’exerciten dins de les possibilitats concretes de cadascuna perquè no perden mobilitat i no patisquen una deterioració física”.

Ferrer ha afirmat que “era molt important també estimuar-los, generar-los il·lusió i evitar que aquesta situació extraordinària els afecte encara més i els puga provocar desànim. Per això estem organitzant les passejades saludables”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí