Meliana incorpora 4'6 milions del romanent de tresoreria positiu de 2021 als comptes municipals de 2022

29

L’Ajuntament de Meliana ha liquidat els pressupostos amb un romanent de tresoreria positiu de 4.670.559,71 euros, dels quals 2.188.630,58 euros són incorporables per a despesa general.

Meliana AyuntamientoCom va explicar l’alcalde, Josep Riera, “tot i que els pressupostos inicials del 2021 eren de 8 milions d’euros, finalment les obligacions reconegudes han sigut de 12 milions. Una diferència de 4 milions deguda principalment a les inversions realitzades”.

Per a Riera, “ha sigut un pressupost que també ens ha permés donar resposta a les necessitats i els efectes de la crisi sanitària. Més enllà dels recursos humans i del material de neteja i de prevenció extraordinaris i necessaris, hem pogut actuar contra la desocupació, en l’impuls del sectors comercial i industrial locals i en les ajudes socials directes”.

Els comptes municipals de 2022 superen els 11 milions

En aquesta línia, Riera incideix que “la mateixa dinàmica es repeteix en l’exercici actual. Si els pressupostos inicials dels 2022 eren de 8.138.709,88 euros, amb les incorporacions de crèdit que ja hem realitzat per als projectes programats superem ja els 11 milions, de nou amb un increment important de les inversions”.

Els diners permetran incorporar els recursos necessaris per a l’actuació en l’avinguda de la Senyera, els nous accessos al nucli de Nolla, la remodelació del CEIP El Crist dins del pla Edificant, la rehabilitació del nou edifici municipal de Serveis Socials al carrer Ramón y Cajal, i diverses actuacions menors com ara la restauració de la taulellera Vidal, el pàrquing intel·ligent de la plaça de la Llibertat o la continuació de les obres del cementeri, entre altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.