El pati del palauet de Nolla acollirà la segona edició del festival Mosaics de Música de Meliana

0
45 lecturas

L’Institut Municipal de Cultura de Meliana ha presentat la segona edició del festival Mosaics de Música que tindrà lloc els dos últims caps de setmana de setembre al pati del palauet de Nolla, els mosaics del qual donen nom i sentit a aquesta nova aposta cultural del municipi.

festival Mosaics de Musica a MelianaEsta edición del festival ha buscat, segons el regidor de Cultura Josep Mateu, “la connexió d’un dels nostres béns patrimonials més importants, com són els mosaics de Nolla, amb una proposta musical diversa, eclèctica, de qualitat i buscant també una certa vinculació al municipi”. Així, en la proposta d’enguany hi haurà jazz, acústic, música clàssica, rock o neofolk.

Els concerts se concentren en els caps de setmana. El primer, del 17 al 19 de setembre, comptarà amb la proposta de Satoshi, Sidonie i el duet Sanz-Morant, mentre que del 24 al 26 actuaran el cor Lluís Vich, Senior i el cor brutal i Eixa. Tota la informació es pot trobar en la web www.imcmeliana.com La venda d’entrades començarà el 7 de setembre.

Amb aquesta proposta, segons el regidor de Cultura, “oferim fragments musicals, propostes i estils diversos però que, peça a peça com en un mosaic Nolla, conformen un tapís acolorit amb tot el seu sentit i la seua forma, aquest és l’esperit del festival”. La vinculació amb Meliana es dona amb la participació del músic del municipi, Jordi Sanz, qui, juntament amb el pianista Antonio Morant, presenta el seu treball de música de plectre ‘Félix de Santos. Obras de Concierto’. I també amb el cor Lluís Vich, amb components de Meliana.

Finalment, Mateu conclou que “el lloc de celebració del festival no podia ser cap altre que el pati del palauet de Nolla, bressol i mostrari d’aquest paviment industrial valencià tan emblemàtic que conforma els mosaics Nolla”.

Entrada i breu visita al Palauet

Abans dels concerts, amb l’entrada hi ha inclosa una breu visita al palauet per tal de vore els resultats de les obres de rehabilitació. Els concerts se celebraran de vesprada amb l’aforament permés i seguint totes les mesures sanitàries.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí