L’Ajuntament de Meliana celebra un acte de benvinguda per als nouvinguts

625

L’Ajuntament de Meliana ha organitzat enguany, per primera vegada, un acte social i institucional de benvinguda als nous i més recents veïns i veïnes de Meliana. Concretament per a aquells nascuts i empadronats al municipi en l’any 2017. Ha sigut un acte voluntari a què s’han acollit 25 famílies, concretament, 14 xiquetes i 11 xiquets.

Com explica Maria Pilar Asensio, 1a tinenta d’Alcaldia i encarregada de l’organització de l’acte, “hem valorat que, de la mateixa manera que es fan homenatges als nostres majors, era important fer un acte de benvinguda al nostre poble per als més menuts, i que les famílies veren reforçat el sentiment de pertinença a la comunitat que representa Meliana per mitjà del seu Ajuntament”. Es tracta d’un acte senzill, però alhora molt emotiu.

Per a l’ocasió, el mestre i escriptor del municipi Daniel Balaguer Sorribes ha elaborat un text que descriu Meliana i la seua gent i que va llegir en l’acte. Text que ha sigut il·lustrat per l’artista Lluïsa Beltran, també del poble. Tot plegat conforma un llibret que inclou també els drets dels infants recollits en la Declaració dels Drets de l’Infant de les Nacions Unides. Un llibret que fou lliurat, de manera personalitzada, a cada un dels xiquets i de les xiquetes.

Per a la responsable municipal, l’acte no podia acabar de millor manera: “Ens vam fer la foto de família que volem que Meliana siga per a estos xiquets i xiquetes acabats de nàixer”. En finalitzar l’acte, va tindre lloc un berenar en què les famílies van poder conversar i conxéixer-se entre elles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.