Massamagrell celebra una reunió sobre violència de gènere dins del Protocol FEMP-MIR

484

L’Ajuntament de Massamagrell ha celebrat la Taula de Coordinació Multidisciplinària en Matèria de Violència de Gènere. La celebració respon a l’adhesió en 2016 d’aquest Ajuntament al Protocol FEMP- MIR en el qual s’estableix una col·laboració entre les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i els cossos de Policia Local per a la protecció de les Víctimes de Violència de Gènere i Domèstica.

mesa-multidisciplinar-violencia-machista-massamagrellA la reunió, presidida per l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, van assistir representants de la Delegació de Govern com María Ángeles Merino Alonso, Cap Unitat contra la Violència de Gènere de la Delegació de Govern CV, i Raquel Campos Cristóbal, de l’Oficina d’Atenció a Víctimes del Delicte de València. Portaveus de tots els centres educatius del municipi, de Policia Local, Guàrdia Civil, Centre de Salut i de Serveis Socials, així com la regidora de Benestar Social i Dona, Nina Sepúlveda i el regidor de Seguretat Ciutadana, Pep Galarza.

La reunió va tenir com a objectiu el seguiment i la valoració en la intervenció integral en l’àmbit local, així com el diagnòstic de la situació del municipi i el seguiment dels casos existents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.