L'Ajuntament de Paiporta publica una enquesta popular per que la població opine sobre les Festes Populars

1033

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta ha publicat recentment una enquesta per demanar la valoració de la ciutadania de les passades Festes Populars 2016. En aquesta consulta, el Consistori demana a la població que qualifique diferents aspectes de les celebracions del passat mes d'agost amb la intenció de millorar-les, potenciar els aspectes que han agradat i corregir altres que no hagen tingut la bona acollida esperada.

festes-paiportaAquesta enquesta romandrà oberta les pròximes setmanes a la pàgina web municipal i l'aplicació mòbil gratuïta Paiporta Info, i les dades que aporte es tindran en compte de cara a les Festes de 2017.

Des del Govern municipal apunten que la consulta és una “aposta més per la participació de la ciutadania” que ja va tindre ocasió de dissenyar part de la programació de les passades festes amb dos assemblees celebrades abans de l'estiu passat, en les quals s'aportaren propostes que es tingueren en compte per al disseny final.

En les primeres qüestions es demana a la ciutadania una valoració general de les festes, des del punt de vista d'activitats adaptades a les diferents franges d'edat i el tipus d'activitat. Seguidament, es pregunta sobre activitats que es mantindrien i es potenciarien, entre les satisfactòries, i quines es millorarien o es retirarien, entre les que els participants en l'enquesta consideren no satisfactòries.

Per últim, es demana als enquestats que realitzen suggeriments i aportacions. Aquestes propostes també es podran fer en assemblees presencials obertes a la ciutadania i el teixit associatiu de Paiporta en els pròxims mesos, tal i com es va fer amb les Festes Populars de 2016.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.