Marta Tárraga i Lucia Mora, proclamades Falleres Majors de Picanya 2014

0
131

Picanya. Falleras Mayores 2014

El Centre Cultural fou, este passat dissabte 16 de novembre de 2013, l’escenari de la solemne Proclamació de Marta Tárraga i Lucia Mora com a Falleres Majors de Picanya 2014.

En mig d’un ambient de gala que enguany es va obrir amb la novetat d’un photo-call a la porta de l’edifici, es van plenar totes les butaques del Centre Cultural per part del món faller picanyer i també per comissions arribades des d’altres poblacions valencianes des de les properes Torrent o Aldaia a més llunyanes com ara Oliva.

L’acte, enguany, també estigué presentat per la Fallera Major de València 2012 Sandra Muñoz Pérez que va fer gala, de nou,  de la seua simpatia i esperit faller indiscutible.

El mantenedor de l’acte fou Boro Peiró, periodista especialitzat en el món faller que conduix el progama “Gente de Fallas” a Onda Cero i que, amb un estil directe i distendit, va lloar la figura de les falleres majors (tant les d’enguany com les de l’any passat) i el caràcter i treball del món faller picanyer.

En aquest acte també va ser presentades les falleres que enguany integren la Cort d’Honor. La Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil està formada per Paula Mollá; Carmen Galán; Marta Sofía Cajal; Elisa Galán (que no va poder acudir a l’acte per estar malalta). La Cort d’Honor de la Fallera Major està formada per Andrea de la Torre; María Floro; Lucía Piedras i Nerea Pascual.

En esta exaltació també es va aprofitar per a acomiadar a les Falleres Majors de 2013 Cristina Navarro i Maria Tordera que ja tenen el seu nom escrit en lletres daurades a la història de les Falles de Picanya.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here