Marisa Almodóvar ja es nova alcaldessa d'Alfara del Patriarca

0
6 lecturas

Marisa Almodóvar ja es nova alcaldessa de l'ajuntament d'Alfara del Patriarca després del ple extraordinari en el que Almodóvar ha pres possessió de l'alcaldia després de la defunció sobrevinguda el passat 6 de febrer de Llorenç Rodado, alcalde de la població des de 2015.

Almodóvar assumeix, a més de l'alcaldia, les regidories d'Hisenda, Seguretat i Administració General, i conserva les d'Igualtat i Festes. En la sessió també ha entrat a formar part de l'equip de govern Pilar Miralles, que ha pres possessió de les regidories de Serveis Socials i Majors, amb anterioritat a càrrec d'Almodóvar.

En el ple s'ha rendit homenatge a Llorenç Rodado amb un minut de silenci. La nova alcaldessa ha afirmat que “en aquests anys ha deixat una gestió política molt clara i una passió determinant i contagiosa de creure en el que es treballa, marcant un rumb i un projecte que nosaltres, els seus companys i companyes de grup municipal socialista, desitgem prosseguir”.

En una sessió plenària molt emotiva, Almodóvar ha indicat que se sentia compungida, però amb la ferma determinació d'assumir amb responsabilitat l'alcaldia i el propòsit d'oferir continuïtat i abordar els projectes en marxa, “per a fer d’Alfara el municipi pel qual somiava Llorenç”. D'altra banda, també s'ha mostrat esperançada de tornar prompte al camí de la recuperació i la senda de la normalitat.

L'Ajuntament d'Alfara del Patriarca està governat pel PSPV, que té la majoria absoluta amb sis regidors. Mentre que, el Partit Popular compta amb dos edils, Compromís altres dos edils i Ciutadans té 1.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí