Maria Josep Amigó i Natxo Costa, en la llista de Compromís a Bonrepòs i Mirambell que encapçelarà de nou Rosella Antolí

1077

La sala de sessions de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell es va omplir de gom a gom en la presentació de la candidatura del grup local de Compromís. La candidata a cap de llista, i actual alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí, va conduir l’acte, el qual també va comptar amb la presència de Papi Robles i Carles Esteve, que integren la llista de Compromís a les Corts Valencianes.

Compromis Bonrepos i Mirambell lista municipal 2019Antolí explica que  “l’èxit de la gestió municipal, en un poble menut com és Bonrepòs i Mirambell, depén en gran mesura del suport de les institucions superiors, Generalitat i Diputació, i no és casualitat que des què Compromís està en les institucions les ajudes estan arribant a tots els pobles amb criteris objectius. Amb estos recursos i la bona gestió s’han pogut fer obres necessàries pendents des de fa temps, polítiques serioses en les àrees d’ocupació i benestar social entre d’altres”.

La llista que presenta Compromís per Bonrepòs i Mirambell compta com a número 2 de la llista en Mª Josep Amigó, actual vicepresidenta de la Diputació de València. Així mateix, tanca la llista de manera simbòlica Natxo Costa, veí de Bonrepòs i Mirambell i que durant aquesta legislatura ha segut Director General de Comerç i Consum, i que ha destacat per la defensa dels interessos del xicotet comerç i la regulació dels horaris comercials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.