Manises y Torrent celebren Sant Vicent Ferrer

0
161

Este cap de setmana l’Horta ha celebrat la festivitat de Sant Vicent Ferrer amb diversos actes organitzats en la pràctica totalitat dels pobles i ciutats de la comarca.

Torrent. Festes Sant Vicent Ferrer

En Torrent, es va celebrar la processó i la misa, a les 12 del migdia eixiren des del carrer Sant Vicent tots els festers i veïns acompanyats de la Unió Musical cap a la parroquia de Sant Lluís Bertran on es va celebrar la missa major. Acompanyant als veïns en esta celebració estigueren l’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’àrea de Cultura, Alfred Costa, amb diversos membres de la corporació municipal. Durant tot el cap de setmana els torrentins gaudiren al carrer Sant Vicent d’activitats com paelles, sopars, jocs populars, concursos, balls, etc.

En Manises, l’associació cultural Festa Sant Vicent Ferrer, en col·laboració amb la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Manises, ha programat un cap de setmana ple d’activitats amb motiu de la festivitat del seu patró.

La programació s’inicia divendres 1 d’abril a les 21 hores amb el tradicional concurs d’allioli en el casal de festes, situat al carrer Nicolás David, número 6. Els participants rebran com a regal el morter, però la maça per a lligar esta tradicional recepta s’ha de portar de casa. Després, hi haurà entrepans per als socis.

Manises. Sant Vicent FerrerEls actes continuaren el cap de setmana en els sopars en faixa, i en el tradicional concurs de paelles. Però el dia gran va ser dilluns 4 d’abril, quan a las 12 hores s’oficià una missa en honor al patró a l’església del Immaculat Cor de Maria i es disparà una mascletà a càrrec de la Pirotècnia Caballer.

El dinar del dilluns amb tots els socis va ser la fi de festa per a un cap de setmana festiu marcat per la festivitat de Sant Vicent Ferrer, i en el mes de juliol es tornaran a celebrar més actes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here