Manises imposa una penalització de 4, 5 milions a l'agent urbanitzador del PAI del barri d'Obradors

1836

El plenari de l'Ajuntament de Manises imposa a l'agent urbanitzador de les Unitats d'Execució 1 i 2 del barri d'Obradors una penalitat per import de 4.512.344, 98€ per l'incompliment de les seues obligacions com gestor de la urbanització.

Manises. AyuntamientoLa penalitat s'imposa per l'incompliment de les clàusules del conveni signat entre l'Ajuntament i la mercantil La Terraza de los Silos S.L., el 10 de gener de 2008, i en especial, per l'incompliment dels terminis fixats en l'acord del programa d'actuació.

En concret, no s'han abonat la totalitat de les indemnitzacions als titulars de terrenys o drets amb dret a ser indemnitzats, ni s'ha inscrit l'actuació urbanística.  El dia 1 de maig de 2010 era la data màxima per inscriure el projecte de reparcel·lació en el Registre de la Propietat, i a dia d'avui no s'ha complit l'obligació.

A més, al plenari municipal d'aquesta vesprada s'ha arribat a l'acord de desestimar les al·legacions presentades per la Terraza de los Silos S.L. així com les plantejades per part de Bankia, entitat dipositària de l'aval.

El regidor d'Urbanisme, Ángel Mora, ha remarcat la importància de fer acomplir la legislació vigent a Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.