Manises s’inicia amb el ‘bookcrossing’ a proposta de Caixa Popular

0
244

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manises, a proposta de Caixa Popular, ha començat hui una iniciativa de bookcrossing o passallibres que consisteix a deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullen, els lligen i els tornen a deixar.

Caixa llibresD’aquesta manera, s’inicia a Manises una experiència que ja està en marxa en altres ciutats amb la finalitat de fomentar la lectura entre tota la població. La caixa estarà situada a la Casa de Cultura de Manises, on està ubicada la Biblioteca Enric Valor, i permetrà a totes les persones de la ciutat realitzar el millor tipus de canvi: llibre per llibre.

El procediment és senzill, s’ha de dipositar o agafar un llibre de la caixa i a l’interior de cada llibre es trobarà un adhesiu on es podrà apuntar el recorregut de cada obra de manera que, indirectament, la teua elecció forme part i continue la història del llibre que ha passat per les teues mans.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, vol aprofitar aquesta oportunitat per a animar els manisers i maniseres a gaudir del plaer de la lectura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here