Compromís per Paterna demana la convocatòria urgent del Consell Sectorial Agrari davant els robatoris dels darrers temps

0
187

Compromís per Paterna ha demanat la convocatòria del Consell Sectorial Agrari per a tractar temes com els robatoris a l’horta, la necessitat d’elaborar l’ordenança de protecció d’este espai agrícola o l’impuls de la denominació d’origen Parc Natural del Túria.

horta paternaSegons Compromís, “el malestar plana sobre el sector agrari paterner a conseqüència, per una banda dels robatoris dels darrers temps i per altra per la falta de polítiques actives per impulsar l’horta de Paterna”. En Compromís pensen que és el moment de sumar-se a la corrent de protecció inaugurada amb el Pla d’Acció Territorial de Protecció de l’Horta i que inclou Paterna com a territori d’horta a preservar.

Segons el seu portaveu, Juanma Ramón, “és l’hora de fer valdre la nostra horta amb plans de control per a vehicles motoritzats, la creació de la Denominació d’Origen del Parc Natural del Túria o la possibilitat d’habilitar al Mercat Municipal un espai per a la venda de productes locals”.

Per a l’organització d’esquerres és necessària la coordinació entre llauradors i policia local per tal de protegir l’entorn de l’horta per tal d’evitar els abocaments d’enderrocs incontrolats i els robatoris que fan que any rere any els agricultors perguen les seues collites.

La coalició valencianista considera que es fa urgent la convocatòria d’este consell de participació per a tractar estos temes com també, la creació del banc de terres desocupades. “Tots, temes que portàvem al nostre programa electoral i que beneficiarien al camp paterner de dur-se endavant”, ha finalitzat Ramón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here