Manises renova els seus parcs i jardins

414

L’Ajuntament de Manises està realitzant una remodelació progressiva de tots els parcs i jardins del municipi amb la finalitat que es convertisquen en espais més agradables i accessibles per als usuaris.

Al parc Enric Valor s’ha renovat tota la tanca perimetral i el paviment de tot el parc, a més s’ha instal·lat un nou equipament biosaludable per a la 3a edat i s’ha afegit nou mobiliari infantil.

Al parc situat prop del CEIP García Planells s’ha renovat la plaça de l’entrada, s’han incorporat nous sòls de seguretat, a més d’afegir elements biosaludables, nous bancs i jocs, i tanques en la zona enjardinada.

També, al Parc José Vilar del Barri Socusa s’ha realitzat una reforma integral, entre les accions que s’han dut a terme, s’ha reparat el sòl, hi ha hagut canvis en el mobiliari infantil i també en una font d’aigua, a més s’ha afegit enllumenat nou.

Finalment, es rehabilitarà en els pròxims mesos el parc de la plaça Vicente Barberá en el qual s’instal·larà nou equipament i es realitzaran diferents millores en la plaça.

Per al regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, “s’estan renovant tots els parcs i jardins de Manises de forma progressiva  amb la finalitat que es convertisquen en llocs grats i pròxims per a la ciutadania”. A més, el regidor també ha recalcat que “s’estan incloent millores en molts dels parcs ja existents en afegir aparells biosaludables per a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.