Manises recupera després de 4 anys l’autobús urbà gratuit en estiu

518

L’Ajuntament de Manises ha decidit implantar el servei de l’autobús urbà durant els mesos de juliol i agost, i recuperar uns horaris que feia quatre anys, des del 2012, que no es realitzaven.

Manises. Bus urbà

Amb aquesta decisió aprovada al ple municipal corresponent al mes de juny que va tindre lloc aquest dijous es continuarà oferint la ruta que durant la resta de l’any realitza l’autobús urbà i que comunica tota la ciutat per mitjà del transport públic.

L’inici del servei està previst per al dilluns dia 4 de juliol i suposa un esforç econòmic, que en paraules de la regidora de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, “busca respondre a la demanda dels veïns, servir de recolzament durant les festes i activitats programades d’oci i cultura a la ciutat, ajudant a les persones majors en els seus desplaçament als centres de salut i a l’hospital, respectant el medi ambient en reduir l’ús dels desplaçaments amb cotxe”.

L’autobús urbà gratuït començarà a funcionar a les 8:00 h fins a les 19:50 h, durant el mes de juliol, i en horari de matí des de les 8:00 h fins a les 16:00 h el mes d’agost. La freqüència de pas varia segons el moment del dia i s’ha establert després de la realització d’una enquesta entre els usuaris del bus urbà on es demanava que indicaren les seues preferències.

D’aquesta forma, els barris i urbanitzacions de Manises continuaran connectats amb el casc urbà perquè els usuaris del transport públic puguen seguir desplaçant-se per la ciutat durant període estival.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.