Manises neteja integrament el polígon de l’aeroport després de 16 anys de reivindicacions per part dels empresaris

474

L’Ajuntament de Manises ha realitzat recentment la neteja exhaustiva del polígon de l’aeroport on nombroses empreses tenen la seua seu. Entre les tasques que s’han realitzat es troba el descombrament i esbrosse així com la neteja integral dels carrers situats al voltant del polígon de l’aeroport.

neteja-poligon-aeroport-manisesEls empresaris de l’associació Asimanises han estat prop de 16 anys demanant la neteja del polígon, una reivindicació que fins a enguany no s’ha fet efectiva.

El regidor de Promoció Econòmica i Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat que “dins del nostre pla estratègic per al foment de l’ocupació i el desenvolupament industrial de Manises es troba una de les reivindicacions històriques dels empresaris manisers: la rehabilitació del polígon de l’aeroport”. Segons paraules del regidor “s’ha començat per la neteja i es continuarà per l’adequació de l’enllumenat. Més endavant, es realitzarà gradualment la neteja de la resta de polígons de la ciutat”.

Esperem que les subvencions que hem reclamat a Diputació i Conselleria acaben arribant i puguem rehabilitar vials, voreres i desaigües de tot el polígon per a aconseguir una implantació de noves empreses en aquesta zona i tenir la possibilitat de generar ocupació”, afig esperançat el regidor.

Una de les prioritats de l’equip de Govern, declaren des de l’Ajuntament, és la neteja de la ciutat de Manises per aquest motiu s’ha realitzat recentment una modificació en el contracte de la neteja amb l’empresa FCC que entrarà en vigor en el mes d’octubre i amb el qual es pretén donar a la ciutadania un servei de neteja més eficient i adequat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.